Vild med dans

vild-i-dansSå er Vild med Dans endelig i gang igen. Hjemme hos os er det topmålet af fredagshygge: at krybe godt ned i sofaen efter en lang arbejdsuge og så nyde alle de fantastiske dansere og deres evner på et dansegulv.

Naturligvis sidder vi også og stemmer ivrigt med og har hver vores favorit, som vi hepper på. Vi kan også blive lidt nørdede og snakke om trinene og aflure nogle tricks – man er vel gammel cirkushest!
Vi har været så heldige, at få billetter til et af showene, så vi skal opleve hele det fantastiske setup på nært hold.

Det er imponerende, hvor dygtige ret utrænede kendte kan blive i dygtige danseres hænder. Der er heller ingen tvivl om, at de traditionelle standarddanse har oplevet en opblomstring siden det første Vild med Dans program løb over sendefladen i 2005. Indtil da havde standarddans lidt fået en plads på udskiftningspladserne og var absolut ikke specielt populært. Med tv-programmet har de mange fantastiske danse institutterne og alle de dygtige instruktører oplevet en fantastisk interesse – både for standarddansene og for de mange moderne tiltag, som der tilbydes.

Hvem havde for 40 år siden forstillet sig, at der kunne oprettes far-barn hold elite dansehold, hvor alle får sved på panden og nyder det!

Jeg har altid været vild med dans, men det er rigtig hyggeligt, at kunne dele sin store passion med andre og med programmet er dansene kommet ud i stuerne og blevet allemandseje – hvilket jeg synes er fantastisk, så jeg håber på mange kommende sæsoner af dette skønne program.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *