Sundt i en travl hverdag

Svensk Kosttilskud

Svensk Kosttilskud.

Som mange andre mennesker synes jeg, at jeg har en travl hverdag, hvor jeg forsøger både at give mig 100% på arbejde, at få hjemmelivet til at fungere og få prioriteret at få trænet. Det kan være svært at få det hele til at hænge sammen. Hjemme hos os prioriterer vi god, sund og hjemmelavet mad så mange aftener som muligt.

”Du bliver, hvad du spiser” lyder et gammelt slogan og der er jo noget om snakken! Et af mine svage punkter er sidst på eftermiddagen, når jeg er ved at gå sukkerkold, så trænger jeg til noget lækkert og hurtigt. Førhen blev det tit til noget usundt, men nu har jeg gjort det til en vane altid at have proteinbarer på mig. De mætter og er et meget sundere alternativ end andre eftermiddagssnacks.

Jeg elsker at have styr på tingene og derfor bestiller jeg en portion af de lækre barer online, så jeg altid har nogle i huset – der skal ikke være en undskyldning for at falde tilbage i de gamle vaner. Faktisk synes jeg også at proteinbarerne smager godt, så jeg nyder at sætte mig og slappe af, imens jeg spiser den.

Det gode ved proteinbarer er også, at de er nemme at have med. Så bliver man ikke så let fristet af et hurtigt og usundt tilbud fra tankstationer og lignende. Når jeg er til træning har jeg også altid en med i tasken til at spise efter en god gang træning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *