Om Helle & bloggen

Velkommen til min blog, der hovedsageligt vil dreje sig om min kæmpestore passion, nemlig dans, men naturligvis også andre ting, der betyder noget for mig.

At danse har altid været en stor del af mit liv. De første ting jeg husker fra min barndom er min far, der svinger mig rundt over stuegulvet til lyden af musik. Jeg mindes det som enormt trygt og hyggeligt.
I løbet af min barndom har dansen spillet en større og større rolle. Jeg har altid elsket sang, musik og dans og kommet også fra et hjem, hvor der ofte blev sunget og danset.

Allerede som 5 årig begyndte jeg til dans i det lokale danseinstitut og har været solgt lige siden. Jeg elsker simpelthen at danse! Man kan ikke undgå at blive glad, når man danser og samtidig bruger man en masse energi, så man bagefter er fyldt op med glæde og velvære. Det kan næsten ikke være bedre!

Jeg danser stadig ofte, men med alderen kommer der naturligvis andre ting i ens liv, der kræver opmærksomhed. Jeg er i midten af 30’erne – er gift og har en dejlig datter på 7 år, der heldigvis har arvet min store interesse for dans. Til hverdag arbejder jeg som lægesekretær og vi bor lidt uden for Aarhus i en mindre by.

Meget af vores fritid går med dans. Både min egen træning og så følger vi naturligvis vores datter rundt til konkurrencer. Der er ingen tvivl om, at vil man være en dygtig danser, så kræver det hårdt arbejde, træning og disciplin. Når man ser de dygtige dansere i ”Vild med dans”, så ser det jo legende let ud, men man skal absolut ikke lade sig narre. Der ligger mange, mange timers hårdt arbejde bag hver enkelt dans.

Dans er en sportsgren lige som fodbold og tennis og vil man være en god danser, så skal man være i absolut topform og spise sundt og nærende, så kroppen er i harmoni. Alle mennesker kan danse og de fleste nyder en god dans, men vil man blive en dygtig danser, så kræver det altså mere end et dansegulv og noget god musik!