Når en mor er stolt!

Alle forældre ønsker jo det bedste for deres børn og jeg er naturligvis rigtig glad for, at min datter har arvet min glæde og passion ved at danse. Det er rigtig hyggeligt at have en fælles interesse og hobby og vi kan sammen sidde og se ”Vild med dans” og ivrigt kommentere og give point. Min datter har nu danset i 4 år og er i år blevet tilbudt en plads på elite danser holdet i vores danseinstitut. Jeg er super stolt og glad på hendes vegne og glæder mig meget til at følge hende både til træning og til konkurrencer.

Hun er meget ihærdig og træner gerne og meget, så det er et rigtig dejligt skulderklap, at hun er kommet med på holdet.

Der bliver naturligvis noget rejseaktivitet i forbindelse med konkurrencerne, da flere af dem foregår i København og også en enkelt i Berlin. Vi planlægger efter det og tager et par dage af sted, så der også er tid til at lege turister og opleve de byer, hvor konkurrencerne finder sted.

Så længe hun selv synes det er sjovt, så vil vi bakke hende op alt, hvad vi overhovedet kan.
Min mand synes ind imellem, at vi er lidt tossede, men det er altså super dejligt at kunne dele sin store hobby med sin datter. Jeg må indrømme, at hun faktisk er rigtig dygtig og har et stort talent, så jeg håber meget, at hun en dag får udlevet sin drøm om, at kunne leve af at danse.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *