Kan man købe havemøbler om vinteren?

Om vinteren kan tiden godt føles lidt lang, når man som jeg elsker at bruge så mange timer som overhovedet muligt i vores lille skønne have.

Allerede nu begynder jeg at planlægge, hvilke projekter det kommende år skal byde på. Det er rart at være på forkant med tingene og måske også begynde at kigge efter spændende tilbud.
Da vi ryddede op og klargjorde til vinteren kunne vi godt se at vores havemøbler ikke kunne klare endnu en sæson. Alle der har købt havemøbler ved, at det hurtigt kan blive en rigtig dyr fornøjelse. Bare hynderne dertil kan hurtigt rende op.

havemøbler

Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten og møblerne må også meget gerne se flotte ud. Vi bruger jo rigtig mange timer på terrassen og den er jo en del af hjemmet. Men et sted hvor vi meget gerne vil gå på kompromis er på prisen. Der er jo ingen, der kan se, hvad de har kostet, når de først er taget i brug!

Vinterperioden er derfor et super godt tidspunkt at slå til, når det gælder havemøbler. Her er butikkerne ofte til at tale med og der er gode tilbud. Jeg har kigget rundt og besluttet mig for at handle hos Trademax. De har nogle rigtig gode tilbud på nogle meget lækre havemøbler, som jeg virkelig godt kan lide.

Vi har heldigvis pladsen til, at de kan stå indtil det bliver lunere i vejret. De kommer i kasser og fylder ikke så meget. Så kan vi vente med at samle dem, til det bliver lidt lunere i vejret.

Jeg glæder mig allerede til endnu en herlig sommer i skønne Danmark.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *