Jubii det er efterår!

Jeg elsker sommeren med de lange lyse aftener og temperaturer der gør, at man ikke behøver være pakket ind bare man skal ud til postkassen, men jeg glæder mig altså hvert år i august til, at dansesæsonen begynder igen. I løbet af sommeren løber jeg, cykler og forsøger at holde mig i nogenlunde form, men det er dansen jeg brænder for og elsker så højt.

Efter de første par træningsaftener kommer jeg altid hjem med et saligt smil på læben – for hvor har jeg savnet det hele sommeren. Både selve dansen og alt det sociale omkring det.

I år vil jeg kaste mig ud i lidt nyt, jeg har nemlig besluttet mig for, at jeg vil prøve at danse ballet. Man er aldrig for gammel til at prøve noget nyt og nu har jeg besluttet for at prøve kræfter med balletten. Ikke at jeg lægger standarddans på hylden – bestemt ikke, men som supplement er det godt at udfordre sig selv lidt.

Egentlig kom ideen, da vi denne sommer var i København på ferie. Vi var naturligvis i Tivoli, Eksperimentariet og alle de andre obligatoriske ting, når man har et barn med, men vi havde også bestemt, at vi ville ind på Det kongelige Teater og se en ballet. Sikke en flot forestilling og efterfølgende har ideen spiret i mig – ikke at komme til at stå foran en publikum, men jeg kunne godt tænke mig at lære grundtrinene.

Heldigvis kan jeg se, at der er et begynder hold, så det bliver min personlige udfordring denne vinter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *