Hvorfor danse?

Der er rigtig mange fordele ved dans som motionsform. Her vil jeg opridse nogle af de mange fordele.

Når man danser, bruger man hele kroppen og dermed er der ingen led, som man glemmer. Det hele hænger sammen og alle led har brug for bevægelse. Vil du hurtigt have bygget dine muskler op, så brug et proteintilskud som supplement til din træning og kost.

Dans udfordrer dig mentalt – du er nødt til hele tiden at være fokuseret på din egen og på din partners koordination, hvis det hele skal gå op i en højere enhed. Du er også nødt til at være fokuseret både din egen dans, men også på de andre i rummet, så I ikke danser ind i hinanden.
Du kan ikke undgå at få pulsen op – musikken presser dig også til at følge en bestemt rytme, så du kan ikke lige springe et par trin over og snyde.

I dans bærer du din egen vægt hele tiden. Det styrker dine knogler og forebygger knogleskørhed. Du får en bedre kropsholdning, som du naturligvis ikke kun har i træningslokalet, men også tager med dig hjem derfra.

Du får konstant styrket din balance, hurtighed og adræthed.

Du har det sjovt imens du bevæger dig og nyder samtidig en masse god musik.

Du kan danse på alle niveauer og i alle tempo, så der er noget, der passer til de fleste. Uanset om du er nybegynder, øvet eller professionel og uanset om du er til højt tempo eller mere rolig dans. Dans er en sport for livet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *