Hvordan kommer man i gang igen efter en skade?

rehabÆv – blev her kun en måned inde i sæsonen ramt af en skade. Var til familiefest og der skulle vi naturligvis spille rundbold alle mand – store og små. Det er efterhånden en tradition i vores familie og en super hyggelig måde at være sammen på. Selvom det bare er sjov og ballade, så kan man jo ikke lade være med at have et vinderinstinkt og det var nok det, der gik galt for mig. Jeg har i hvert fald fået en fibersprængning i mit højre lår, så jeg er nødt til at lægge træningen lidt på hylden i en periode.

Nu har jeg slappet af en periode og vil forsøge at komme i gang igen. Min erfaring er, at man skal slappe fuldstændig af, så skaden får ro. Når jeg så føler, at kroppen er klar igen, så knokler jeg for hurtigt at komme tilbage i form igen. Det er jo ikke første gang jeg har en skade, så jeg kender godt turen. For mig virker det, at jeg i 14 dage er ekstra ihærdig – løber, cykler og spiser sundt og meget proteinholdigt. Jeg har også erfaring med, at tage et kosttilskud i disse perioder, så kroppen virkelig får alt det rigtige at arbejde med, så den hurtigt kommer sig.

Men nu er jeg heldigvis ovenpå igen og har kun misset 1 måneds træning, så egentlig er jeg sluppet rimelig heldigt ud af det og skal måske lære ikke at spurte af sted i en rundboldkamp, når jeg ikke har varmet op!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *