Dans som motionsform

De fleste mennesker elsker at danse, men vidste du, at dans faktisk er en meget effektiv motionsform? Faktisk kan med ved at danse i en time opnå lige så høj fedtforbrænding som ved 35 minutters krævende løb. Samtidig giver dans en øget smidighed og en bedre koordinations evne. Når man danser gør man det sammen med andre mennesker og man morer sig imens man kommer i bedre form.

Efter en lang dag på arbejde, så elsker jeg de aftener, hvor jeg skal til dans. Jeg slapper af, hygger mig med de andre skønne mennesker og får mig samtidig bevæget. Det er altså sjovere end at skulle ud og løbe en lang tur i vintermørket!

Det er vigtigt for mig, at holde mig i god form, men det gør da ikke noget, når det kan kombineres med, at det rent faktisk er sjovt imens!
Inden sæsonen starter hvert år plejer jeg at bruge lidt af eftersommeren på at løbe nogle ture og komme i form igen efter sommerpausen. Det er ikke det sjoveste jeg ved, men det hjælper mig, når jeg står i træningslokalet og så var det det hele værd.

Så kan jeg nemlig mærke, at jeg kan bruge min energi på at danse og lære nyt i stedet for, forpustet at skulle følge med. Min dans er jo absolut kun for lystens skyld, jeg har ikke længere ambitioner om, at skulle deltage i konkurrencer og jeg må da også indrømme, at jeg godt begynder at kunne mærke, at jeg ikke længere er 20 år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *