Dans er godt for ægteskabet

Holder man som jeg af helt klassisk standarddans, så kræver det en partner. Man kan godt være heldig at finde en partner på et dansehold, men det mest optimale er, hvis ens livsledsager også gerne vil danse. Min mand brænder ikke nær så meget for dans, som jeg gør, men med årerne har han også overgivet sig og kan se det fantastiske i dansen.

Vores kompromis er derfor, at vi går til standarddans sammen én gang om ugen og jeg så går til dans alene 3 gange om ugen. På den måde har vi både oplevelsen og intensiteten sammen uden at han skal slæbes med mere end han selv ønsker.

Vi går på et lukket hyggehold, hvor alle er par i midten af 30’érne og op. Det er en super løsning og bestemt også med til, at min mand synes, at det er sjovt. Her er både alvor omkring dansen med bestemt også hygge efterfølgende og nogle af vores bedste venner har vi fået på dette hold. Vi danser ikke konkurrence, men nyder denne hyggeaften i hinandens selskab, hvor man er meget intenst sammen som par. Man kan ikke danse, hvis man er uvenner og var det lidt kurrer på tråden inden dans, så er det væk, når man er færdig med en time i nærhed.

Så det kan varmt anbefales for alle par at kaste sig ud i dansetrinnene uanset om man er øvet eller begynder. Der er en absolut fantastisk måde at være sammen på og man lærer hinanden af kende på en anden måde end hjemme foran sofaen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *