At begynde på en diæt

Jeg har besluttet mig for, at begynde på en diæt for hurtigt at komme ned på min normalvægt igen.

Jeg har tidligere med succes anvendt low carb diæten suppleret med kosttilskud, så jeg virkelig kommer hurtigt ud af starthullerne og tilbage. Jeg har tidligere med stor succes anvendt proteintilskud i perioder og for mig har det en virkelig god effekt. Jeg har handlet mange steder, men de sidste par gange har jeg brugt Svensk kosttilskud, der er dygtige, professionelle og leverer til tiden.

Det gode ved low carb diæten er, at hele familien sagtens kan spise det samme mad som jeg og nok knapt opdager, at der er tale om en diæt, fordi det findes så mange lækre og spændende opskrifter, som ikke er specielt besværlige at lave.

Det er ikke selve diæten, der er bøvlet, det er mere tanken om alt det, som jeg ikke må spise, men med vægten som motivation og kosttilskuddet som hjælper, så skal jeg nok hurtigt komme tilbage til min kampvægt igen. Heldigvis er det som regel mig, der køber ind hjemme hos os, så det gælder bare om at sørge for, at vi ikke har alt det usunde til at stå i køkkenskabene, så man ikke bliver fristet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *